Meet our Charlie’s Angels

Charlie begon een reisbureautje om andere globetrotters mee op ontdekkingsreis te nemen, ver van de ‘door-toeristen-plat-gestampte’-paden. Dit bleek in de smaak te vallen, waardoor Charlie’s kindje al snel uit de kinderschoenen groeide. Inmiddels vliegt Charlie’s Travels gestaag door op de vleugels van zijn Angels: een team van gepassioneerde Afrika-liefhebbers, die met een grote dosis kennis, ervaring en wijsheid paraat staan om je de meest inspirerende verhalen te vertellen en samen met jou je Afrikaanse droom waar te maken. Scroll naar beneden en ontmoet onze Charlie’s Angels!

Cool, ik wil ook bij jullie werken!

HET MANAGEMENT TEAM

Charles Witlox
Eigenaar & Explorer

Whoops, een uit de hand gelopen hobby 😉  Het begon met vrienden en familie mijn leven hier in Afrika te laten zien, en al snel kreeg de rest van de wereld er lucht van: ze wilde ook het echte Afrika beleven! Onze familie met Afrika liefhebbers groeit, er zitten Angels over dit kleurrijke continent verdeeld - THANKS to everyone for making us living the dream!

Guy Janssens
General Manager

“Some birds are not meant to be caged, that's all”. Met een achtergrond in Finance & Accounting realiseerde ik me dat Afrika alles had wat ik miste in Nederland. Vijf jaar geleden had ik nooit verwacht in Kenia te leven maar ik denk dat ik blijf, op dit mooie, rauwe en ‘crazy’ continent.

Carin Coppens
Sales Manager

Ik ben groot fan van avontuur en waar vind je dat nou nog beter dan in Afrika. Slapen in je tent in de Serengeti met een buffel op 1 meter afstand, met een motor scheuren over stoffige paden langs meren met flamingo’s en goede gesprekken met de Masai met een geit boven het kampvuur.. Ik neem je graag mee in deze avonturen!

Anna Vos
Sales & Country Manager Oeganda

Ik ga op reis en ik neem mee... Jou! Ik wil zoveel mogelijk globetrotters de allermooiste hoekjes en gaatjes van Oeganda: 'de Pearl of Africa' laten zien. Mijn hart is in Afrika, mijn thuis in het bruisende Kampala, en een goeie uitdaging vind ik net zo lekker als een broodje Nutella!

Mona Patel
Finance Manager

I am born and raised in Kenya, but as the 44th tribe of Kenya, my Indian roots are very important to me. The mystery of Africa is impossible to capture in a photograph: the only way to unravel it is to come here, travel, experience and feel it!

Rémon Bloemberg
Marketing Manager

Ergens in 2012 bezocht ik voor het eerste het Afrikaanse continent en het was liefde op het eerste gezicht. Nadat ik jaren heb rondgezworven in de Amsterdamse stadsjungle was het tijd voor een tropische werkplek in Kenia. 

Sarah Vijzelman
Human Resources Manager

Al 7 jaar woon ik in het prachtige Kenia. Ik voel me hier thuis en hou van de vibe, cultuur, natuur, het klimaat en de mensen. Mijn passie is het empoweren en coachen van anderen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling! Verder hou ik van dansen en positive vibes!!

Steven Boon
Project Manager

Ik dacht dus met krokodillen en leeuwen te gaan stoeien in Afrika. Dat is uiteindelijk, samen met Maasai stamhoofden, vechten tegen Decathlon tenten en veel te kleine opbergtasjes geworden..stiekem veel leuker 😉

ONZE SALES-ANGELS/TRAVEL CONSULTANTS

Claudy Luft
Travel Consultant in Kenia

Een uit de hand gelopen liefde, dat is hoe ik de laatste drie jaar zou omschrijven. Op vele verschillende plekken gewoond en gewerkt op dit prachtige continent. Met een vrolijke, actieve spirit help ik jullie graag verder met het bouwen van een avontuurlijke reis!

Aster Jekel
Travel Consultant in Oeganda

Altijd al gek geweest op reizen..Via Noord Afrika, Zuid-Afrika en met een kleine omweg door India om me verder in yoga te verdiepen, heb ik nu mijn plek gevonden in Oost Afrika! Hier voel ik me helemaal thuis! En net zoals op de yogamat help ik jullie met veel liefde en flexibiliteit bij het organiseren van jullie droomreis!

Pien Hulshof
Lustrumreizen Consultant in Kenia

Als ik wat overenthousiast raak, kan het voorkomen dat ik geluiden ga uitkramen die overeenkomen met een sierlijke paradijsvogel. In mijn rol, waarbij ik de mooiste lustrumreizen door Afrika mag organiseren én zelf tussendoor ook nog het continent kan ontdekken, draait deze paradijsvogel overuren.

Fonda Ruiter
Travel Consultant in Kenia

Reizen is mijn passie, en dat is niet veranderd nu ik kinderen heb. Ik ben een hakuna matata-mama dus hoe tof is het dat ik mijn ervaringen mag delen met anderen ouders die naar dit continent willen komen?

Emke Prakken
Travel Consultant in Zuid-Afrika

Via Charlie’s Travels zend ik mijn onuitputtelijke liefde voor de Afrikaanse Bush de wereld in - Als qualified Safari Game Ranger met ambitie zet ik zuidelijk Afrika op de kaart!

Janne Camerlynck
Travel Consultant in Ethiopië

De tijd dat ik hier heb geleefd heeft me zoveel kennis opgeleverd, iets wat ze mij nooit meer kunnen afnemen! Ik ben ervan overtuigd dat iedereen op z’n minst een keer naar Afrika moet afreizen, want ‘Who travels learns, and Who learns, teaches!’

Emiel Klusters
Travel Consultant in Kenia

Mede door Afrikaanse reggae-deuntjes aangetrokken tot het continent, vind ik het heerlijk om in onze jungle te chillen met mijn djembé of gitaar. Afriki Muziki geeft positive vibes en energie, de perfecte ingrediënten voor (het organiseren van) een avontuurlijke reis!

HET MARKETING & CONTENT TEAM

Maudy Hendriks
Communication & Online Marketeer

Het ontdekken van verschillende culturen, verdwalen in chaotische steden of eindeloos staren naar de magische natuur: mijn liefde voor Afrika blijft groeien en dit mag ik op een creatieve manier met jullie delen.

Tinke Douma
Content Creator & Marketeer

In Oost-Afrika vind ik de hitte waar ik altijd al naar verlang: in de piri-piri, onder de wuivende palmbomen, in de dampende nachtclubs, maar vooral: in onze vlammende content!

Martijn Assinck
Senior Online Marketeer

Het dagelijkse, grauwe-kantoor-leven van Nederland ingewisseld voor de weelderige jungletuin van Charlie. Achter de laptop tussen de palmbomen, en in het weekend op de motor over de Savanne. T.I.A. (This is Africa!)

Kyra Prince
Content Creator

Op één bil geplet tegen minstens 20 andere lijven in een matatu, sjezend door de stad op een boda, hobbelend in een safaribusje en stof happend achter in een pick-up. Zo croste ik dwars door Afrika en kwam ik op de mooiste plekken. Nu doe ik niets liever dan erover schrijven, zodat iedereen het kan ontdekken!

Charlotte Geerse
Marketing & Content Lustrumreizen

En dan zit je in Afrika. Hoe tof is het om vanuit hier Nederland te laten zien hoe mooi dit continent is? Ook zeker niet verkeerd om het in de tussentijd zelf verder te blijven ontdekken, off the beaten track natuurlijk.

Dominic Kremer
Graphic Designer

Liefde op het eerste gezicht, het bestaat dus écht. Oktober 2018 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met het Afrikaanse continent en het was meteen raak. Hier moest en zal ik terug komen. Nog geen 10 maanden later was ik alweer terug. Helemaal op mijn plek in een enorm mooie jungletuin. Daar waar ik met een lach elke dag weer opnieuw mijn grafische kunsten zal gaan tonen.

Manon Pierens
Content Creator & Online Marketeer

Lang (1,81cm), jong (23 jaar) en nieuw (ik was nog nooit in oost- of zuid-afrika geweest)... deze gekke muzungu (blanke) steekt er wel een beetje tussenuit. Ik duik vol het avontuur in en deel dit graag met je! Met een camera om de hals en social media kanalen in de hand. Let's explore!

Lotte Bergmans
Marketing & Content Lustrumreizen

Met de billen in het zand en een cocktailtje in de hand of als echte Freek Vonk op avontuur (en alles daar tussenin): Africa has it all! Als content creator voor Charlie’s Lustrumreizen werk ik niet alleen voor het leukste bedrijf dat er is, maar krijg ik ook de kans om mooie reizen te maken in dit geweldige continent!

Marieke van Kuppeveld
Miss Magazine

Al stofhappend ben ik door Namibië getrokken in een 4x4, tevens door de modder gecrost in Botswana, gesurft in Zuid Afrika en gedanst met de Karamoja in het noorden van Oeganda.. Afrika heeft mijn hart veroverd! Uitgeroepen tot Miss Magazine van de website zorg ik dat alle sappige details van het Afrikaanse continent naar de Nederlandse aardbodem worden gebracht.

ONZE FINANCE & OPERATIONS ANGELS

Mercy Arita
Finance

I love Africa, its home and I love that I am part of a company that is telling the other story, the Africa I love!

Yvonne Kimathi Njuguna
Finance

  I'm a member of Finance team and I have a love for numbers. Working smart behind the scenes in order to bring Africa-the other story become a reality. Finance runs in my blood stream.

Ruth Tenshi
Senior Operations

I love reggae “Irie and Mellow”, the color yellow (that’s the Kamba in me), am a traveljunkie and an enormous bookworm. Charlie’s Travels is different kind of company with a different view on travel in Africa. Adventure. Here I can use the skills that I have but also learn new things about myself when out of my comfortzone.

Kennedy Rapudo
Operations

My love for travel and new experiences brought me to Charlie’s Travels where I deal with managing trips from start to end. I am humble, alert, and a team player who is fascinated by traveling and interacting with people from all walks of life.

Ojungo Erick
Operations

As a member of the Operations Team I'm working behind the scene to give clients the best African Experience off the beaten track!

Brenda Young
Operations

“All journeys have secret destinations of which the traveler is unaware”. That quote defines me! I can say that am a traveler still on a long journey and I still can’t guess my next destination. I love diversity and learning from new experiences and Charlie’s is one of the kind!

Dorcas Wambui
Operations

I'm a sucker for food, love to cook and my passion for travel and exploration helped build my career.  I Love what I do. I have learnt a lot over the years and at Charlies Travels I have encountered a different type of tourism which is off the beaten track and targeted at helping the community as well.

Pollina Bariti
Operations Specialist

For as long as I can remember, I have always had a strong passion for travel. I’ve been able to experience the exotic beaches, rich histories, pristine sceneries, diverse cultures & delectable cuisine. These adventure and experiences fueled my zeal to become a travel professional, making reliable bookings that are customized to the experience you want to have.

STAFF & FREELANCERS

Caro Cools
Freelance SEO-specialist & Blogger

Ik ben opgegroeid met de verhalen die mijn grootouders en ouders bleven vertellen over dit mooie continent waar zij al zo vaak op ontdekking zijn gegaan. Hoog tijd werd het dus om zelf de rollende Maasai Mara vlaktes te verkennen en om per motor de Magadi te verkennen! Charlie’s Travels kwam in beeld en voor ik het wist vloog ik naar Nairobi. Karibu Kenia!

Eline Verhaar
Freelance Blogger

Met mijn tasje op mijn rug en zonnebril op mijn neus doe niets liever dan de hele dag rondjes rijden op mijn boda en de tofste plekjes van het prachtige Oeganda ontdekken. 

Ruth Aponga
Chefkok in Nairobi

When I heard Charlie’s Travels was looking for a chef cook, I couldn’t stay away: here I am! It’s amazing to get in touch with different cultures and everyday we learn a lot from eachother. Ofcourse sometimes I have to be strict when one of the Angels sneakily picks an extra sausage. Too bad you can never beat the immodesty out of the Dutch, not even with a pan!

Timothy
Tuinier in Nairobi

The secret of staying young is to get out of bed happy every morning! Now I work as a gardener at Charlie’s Travels, and I’m happy to have made somany new friends. I want to keep working here for a long time, so I can save up and at someday start my own company!

Mercy
Housekeeper

When I first came working in the villa, it was mostly to take care of the house and Charlie. I became Mama Africa, because the more angels came to the Villa, the more kids I got to take care of. They are all my children. Thank god!

Oscar
Askari

The Jungle Villa is the castle I'm protecting! I love my job here as Askari, which enables me to make many new friends. I love chatting with the other Angels and baking eggs!

Julius
Askari

Even Angels need a guardian angel too. I protect them from all bad things that might try to evade the compound. Try me, I am not afraid of anything!

Tamu
Freelance Hond

Ik sjok de hele dag door het kantoor en ga dan heel verleidelijk op mijn rug liggen zodat ik op mijn buik gekriebeld kan worden en mensen babygebrabbel uit gaan kramen terwijl ze eigenlijk moeten werken.

Paka
Freelance Poes

Mijn dagtaak bestaat uit zieltjes winnen. Nog niet iedereen vindt me aardig, maar binnenkort zullen ze allemaal van me houden.